(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Haemme asiakasyrityksellemme Jyväskylään ja Lahteen rakennusmiestä kerrostalokohteiden ikkunaremonttiryhmään.

Voit olla rakennusalan koulutusta ja työkokemusta hankkinut aloittelija tai jo entuudestaan rakennuskokemusta omaava ammattilainen. Työtehtävät pitävät sisällään ikkuna-asennuksia kaikkine työvaiheineen kuten purkutöitä, vesipellityksiä, listoituksia ja massoituksia. Työ on olosuhteiltaan vaihtelevaa, joten toivomme hakijalta motivoitunutta asennetta sekä hyvää fyysistä kestävyyttä. Tärkeää on myös aikaansaava työote ja tiimityötaidot sekä rakennustyökalujen tuntemus ja -käyttökokemus.

Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Työ on määräaikainen ja kestää alustavasti elokuun alkupuolelta projektin loppuun. 

Hae paikkaa mahdollisimman pian, paikka täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Palkkaus: Rakennusalan TES

RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat työterveyshuoltopalvelut sekä kulttuuri- ja liikuntasetelit tukemaan hyvinvointiasi myös vapaa-ajalla.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Mari Laitinen p. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.