(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Kesän rakennustyöntekijöiden paikat nyt jaossa!

Rakennusmiehiä/naisia kaivataan useampi tekijä kesäsesongin ajaksi. Tarve ei koske vain kesää, sillä työt voivat jatkua useamman kuukauden aina vuodenvaihteeseen asti.

Oletko sinä saneerauskohteiden monitoimitekijä? Sinulta onnistuvat sujuvasti niin purkutyöt kuin viimeistelytkin, olet remontti reiskojen aatelia. Vai oletko uudisrakentamisen suvereeni ammattilainen? Olet ollut rakentamassa isompaa pytinkiä pohjista viimeiseen koristelistaan asti.

Kokemusta sinulla olisi hyvä olla rakennustöistä töistä vähintään parin vuoden ajalta ja taskusta tulisi löytyä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Työmaat sijaitsevat pääasiassa Espoo-Helsinki-Vantaa akselilla, mutta töitä on myös kehä III:n ulkopuolella.

Tule käymään toimistollamme kahvilla ja kertomaan itsestäsi meille. Työkohteet ja palkkaus katsotaan haastattelujen yhteydessä pohjautuen hakijoiden ammattitaitoon ja omiin toivomuksiin.

Mitä nopeammin haet paikkaa, sitä nopeammin pääset haastatteluun, tulet esitellyksi asiakasyritykselle ja tulet tietoiseksi töiden aloitusajankohdasta. Toimi siis nopeasti.

Työllistämistä hoitavat:

Miska Kulju, 0400 374741, miska.kulju@varvaamo.fi

Aleksandr Skretov, 0400 305521, aleksandr.skretov@varvaamo.fi