(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018
Go On Oulu etsii asiakkaalleen

RAKENNUSMIEHIÄ

Oulun talousalueella tapahtuviin rakennusalan monipuolisiin työtehtäviin. Työt tapahtuvat eri puolilla Oulun talousaluetta ja ne tehdään pääasiallisesti yötyönä.

Työtehtävät ovat monipuolisia rakennusalan tehtäviä, esimerkiksi meluntorjuntaelementtien rakentamista moottoriteiden varrelle. Omaat jo jonkin verran aiempaa kokemusta alalta, ja myös alan koulutus katsotaan eduksesi. Kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että ryhmässä, ja työotteesi on oma-aloitteinen. Omaathan myös tieturvakortin, työturvallisuuskortin ja omat vaatteet, eli turvakengät, huomiovaatteet ja mielellään suojalasit.

Hakijalta edellytämme:
• Voimassaolevaa työturvallisuus- ja tieturvakorttia
• Hyvää fyysistä kuntoa
• Aiempaa kokemusta rakennusalalta
• Motivoitunutta asennetta ja omatoimista työotetta

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työn kesto: 1-2 vkoa, hyvällä työntekijällä mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen
Palkkaus: 15€/h/palkkatoive, + TES:n mukaiset lisät

Jos kiinnostuit, jätä hakemuksesi välittömästi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Valitettavasti emme pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Lisätietoja paikasta antaa Go On Oulun yksikönjohtaja Juha Lämsä, puh. 044 330 8810.

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.