(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakasyrityksillemme Jyväskylän seudulle rakennusmiehiä sekä pitkäkestoisiin että lyhyempiin projekteihin. Työnkuva vaihtelee projektin mukaan talonrakentamiseen ja betonirakentamiseen liittyen, rakennusmies on rakennustyömaan moniosaaja.

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalalta, oma-aloitteista ja motivoitunutta asennetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet luotettava ja ymmärrät työelämän pelisäännöt, 
työturvallisuuskortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksi. Myös kokemus esim. maanrakennus- ja LVI-töistä on plussaa. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi työmaille, mutta ei ole välttämätön.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvälle työntekijälle on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Lisätietoja;

Linda Pölkki, henkilöstökoordinaattori

linda.polkki@workpower.fi

tai

Iina Salminen, henkilöstöassistentti

iina.salminen@workpower.fi