(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Suomen Rakennelujitus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Suomen Rakennelujitus Oy
Suomen Rakennelujitus Oy on korjaus-, lujitus,- tiivistys- ja injektointitöihin erikoistunut yhtiö. Kotipaikka on Lappeenranta. Yhtiö on Suomen johtava työmailla valmistettavien itsetiivistyvien korjausbetonien kehittäjä ja toimittaja. Tarkempaa tietoa yhtiön toiminnasta saat: www.rakennelujitus.fi.
Toimenkuva
Suomen Rakennelujitus Oy hakee kauttamme rakennusmiestä ensisijaisesti kesän ajaksi, mahdollisesti myös pidempään työsuhteeseen. Yrityksessä työntekijät toimivat aktiivisesti mukana betonirakenteiden korjaustöissä, siltakansien muotoiluvalutöissä, pakkaamisessa, valmisteluissa ja materiaalin kuljetuksessa eri puolilla Suomea oleville työmaille.
Odotamme sinulta
Toivomme tehtävään valittavalta henkilöltä rakennuspuolen koulutusta, hyvää asennetta työntekoa kohtaan ja joustavuutta. Työkokemuksen puute ei ole este, sillä työkohteissa on mahdollisuus perehtyä työn erityispiirteisiin työskentelyn ohessa ja kasvaa tehtävän mukana. Kesäkaudella on paljon matkatöitä, joten arkisin pitää olla valmius joustoon työajoissa.
Muut tiedot
Välttämätöntä on, että sinulla on ajokortti, C-tason ajokortti on eduksesi. Ammattikorteista työturva-, tieturva- ja tulityökortti ovat tärkeimmät, niitä voidaan myös hankkia ennen työn alkua.

Työt alkavat mahdollisimman pian.

Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja klikkaamalla ko. paikkaa. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa.
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Hanna Anttonen, Hanna.Anttonen@vmp.fi, 040 307 5604
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.