(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Rakennusmies hakusessa Tampereen työmaille. Työturvallisuuskortti ja reipas asenne välttämätön. Mitä monipuolisemmin jo kokemusta, sitä parempi, mutta piikkaus - ja paikkarin hommista olisi hyvä olla jo kokemusta.  Nyt töitä tämän homman tiimoilta mutta kevään ja kesän tullen kun työmaat lisääntyvät entisestään hyville tekijöille on kauttamme aivan varmasti töitä pidempäänkin. 

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504. Jutellaan minkälaista kokemusta jo omaat ja minkätyyppisiä töitä haluaisit tehdä.

Värväämöllä toiminta on mietitty niin että työntekijämme olisivat mahdollisimman tyytyväisiä työoloihin ja siihen miten häntä kohdellaan. Toimimme rakennusalan Tes:in mukaisesti ja työntekijämme saavat asianmukaisen palkan ja hänelle kuuluvat korvaukset. Myöskin työntekijämme saavat heti käyttöönsä työterveyspalvelut, laadukkaat työvaatteet, kertyvän lounassetelibonuksen ja hän on tervetullut mukaamme aktiviteetteihin ja liikuntaharrastuksiin mitä olemme täällä laittaneet toimimaan. Lue lisää https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi