(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2018

Etsimme nyt  kahta RAKENNUSMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme Äänekoskelle ja Suolahteen.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä rakennus, pienkorjaus- ja kiinteistönhoitotöistä osana huoltotiimiä. Työaikasi on arkisin klo 7-17 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.


Toivomme, että sinulla on rakennustekninen koulutus. Arvostamme työkokemusta puunjalostusteollisuuden parista. Yleisimmät huoltokirjat sekä SAP-järjestelmä ovat sinulle tuttuja. Kiinteistötekniikan osaaminen lasketaan eduksi. Tehtävässä vaaditaan trukkikorttia.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 14.3.2018.


 
ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -