(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Etsimme kokemusta omaavaa rakennusmiestä eri kohteisiin Tampereella ja lähialueilla. Kohteissa tällä hetkellä menossa esim. palvelutalo ja huoneistoremontteja. Pyrimme tekemään niin että tekijä kohtaa oikean työn ja työ oikean tekijän ja siksikin tykkäämme jutella hakijoiden kanssa kattavasti ennen töiden aloitusta. Hommamme on pitää työntekijämme työmailla vuoden ympäri. Työturvakortti on hyvä olla valmiiksi voimassa. 

Jos koet että tässä on etsimäsi paikka ja tykkäät tulla tekemään hommia Värväämön riveihin, laita hakemusta linkistä tai vaihtoehtoisesti voit ottaa yhteyttä sähköpostitse saara.antila@varvaamo.fi tai soita 0400 321 504.

Värväämöllä toiminta on mietitty niin että työntekijämme olisivat tyytyväisiä työoloihin ja tapaamme hoitaa asiat. Toimimme rakennusalan Tes:in mukaisesti ja työntekijämme saavat asianmukaisen palkan ja hänelle kuuluvat korvaukset. Myöskin työntekijämme saavat heti käyttöönsä työterveyspalvelut, kertyvän lounassetelibonuksen ja hän on tervetullut mukaamme aktiviteetteihin ja liikuntaharrastuksiin mitä olemme täällä laittaneet toimimaan. Lue lisää https://www.varvaamo.fi/

 

Tampere, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Akaa, Valkeakoski, Kangasala, Orivesi