(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies verhotankoja ja sälekaihtimia asentamaan
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Reipasta rakennusmiestä Ouluun

Nyt olisi tiedossa pitkäksi aikaa työpaikka. Asiakkaalle etsitään reippaalla asenteella varustettua omatoimista rakennusmiehen tai rakennusnaisen alkua, joka uskaltaa perehdytyksen jälkeen toimia asiakkaalla omatoimisesti sälekaihtimia ja verhotankoja asennellen. Työ ei varmasti ole maailman vaikeinta, mutta vaatii onnistuakseen omatoimista ja reipasta asennetta.

Perus työpäivän sisältö voisi olla seuraavan lainen: aamulla hallille, kuppi kahavia, ohjeistus päivän kohteista työnjohtajalta, työkamat ja osat autoon, juoksukuppi vielä kahavia mukkaan ja eiku kohti työmaata. Työmailla asennellaan asiakkaille ostoslistan mukaisesti kaihtimia ja verhotankoja. Asennuksissa tarvitaan tarkkuutta, rohkeutta ropata seinään reikää ja ruuvia ja aikaansaavaa asennetta. Työnjälki pitää olla tietenkin siistiä ja paikkoja ei voi jättää siivoamatta lähtiessä.

Töitä olisi sopivalle henkilölle tiedossa pidemmäksi aikaa. Kohteet Oulussa ja lähialueilla. Toivomme, että omistat oman auton ja työturvakortin ennen töiden alkua.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies verhotankoja ja sälekaihtimia asentamaan

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan useita kuukausia, jopa vuosia.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.