(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja hyvän asenteen omaavaa rakennusmiestä tai -naista Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä oman osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on aiempaa kokemusta rakennustyöntekijän tehtävistä ja hän pystyy työskentelemään omatoimisesti sekä tiimin kanssa. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia ja voivat sijaita julkisten liikenneyhteyksien ulkopuolella.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän ja aurinkoisen HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä hieno mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle! 

Lisätietoa tarvittaessa:
HR Trainee Vilma Kauppala
vilma.kauppala@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, pääkaupunkiseutu