(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai -naista Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennusmiehen tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että tiimissä erilaisissa rakennustöissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään sujuvaa suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mielekkäät ja vaihtelevat työtehtävät. Käytössäsi on koko työsuhteesi ajan laadukkaat ja turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi meidän välittävän ja iloisen HR-tiimimme tuen. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu