(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia, luotettettavia ja motivoituneita rakennusmiehiä tai -naisia Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemallamme henkilöllä on monipuolista kokemusta rakennusmiehen tai -naisen tehtävistä ja hän pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että osana tiimiä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vähintään parin vuoden rakennusalan käytännön kokemusta. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito kiinnostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä iloisen ja välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Vantaa, pääkaupunkiseutu