(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai -naista Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että tiimissä monipuolisissa rakennustöissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on motivoitunut ja omatoiminen työote sekä aito innostus alaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan ja iloisen sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Motivoituneelle ja hyvälle työntekijälle on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:

HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu