(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai -naista Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että tiimissä monipuolisissa rakennustöissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on tomera ja omatoiminen työote sekä aito motivaatio rakennusalaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Meille on sydämen asia saada sinut työllistettyä osaamistasi vastaaviin kohteisiin ja viihtymään meillä WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit jätäthän hakemuksesi rohkeasti jo tänään ja kerro kokemuksestasi!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen,
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Espoo, pääkaupunkiseutu