(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai -naista Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että tiimissä monipuolisissa rakennustöissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Etsimme henkilöä, jolla on tomera ja omatoiminen työote sekä aito motivaatio rakennusalaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään kohtalaista suullista suomen kielen taitoa. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet ovat vaihtelevia.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesän aikana. Mikäli kiinnostuit jätäthän hakemuksesi rohkeasti jo tänään!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen,
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö, Vantaa, pääkaupunkiseutu