(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.7.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai -naista Helsingissä sijaitseville työmaille. Työtehtävät ovat hyvin monipuolisia ja vaihtelevia rakennusmiehen töitä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan sekä oma-aloitteisesti että tiimissä monipuolisissa rakennustöissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista, sekä hyvää fyysistä kuntoa. Etsimme henkilöä, jolla on omatoiminen työote sekä aito motivaatio rakennusalaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä suullista suomen kielen taitoa, sillä perehdytys ja ohjeet työmaalla ovat suomeksi. Oman auton käyttömahdollisuus on plussaa, sillä työkohteet voivat olla vaihtelevia. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät, palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä välittävän HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Lisäksi työntekijämme saavat meiltä mukavat ja laadukkaat työvarusteet. Toimeliaalla ja hyvällä työntekijällä on tässä oiva mahdollisuus pitkäaikaiselle keikalle! Mikäli kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi rohkeasti jo tänään!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyöntekijä, rakennustyö, Helsinki, pääkaupunkiseutu