(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen saneerauskohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Ovatko rakennusala ja saneeraustyöt sinulle jo tuttuja? Etsitkö uusia haasteita ja monipuolisia työtehtäviä? Jos vastasit kyllä, tämä työ voi olla sinulle juuri se Oikea! Haemme nyt asiakasyrityksellemme motivoituneita rakennusmiehiä ja -naisia saneerauskohteeseen Helsinkiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, reipas ja motivoitunut työntekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät ovat monipuolisia remontointi- ja saneeraustöitä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua vankkaa ammattitaitoa. Tämä työkohde sijaitsee julkisessa tilassa, joten tähän työhön valikoituvilta työntekijöiltä odotetaan asiakaspalveluvalmiuksia. Edellytämme rakennuspiirrustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin asiakasyrityksen parissa. Käytössäsi on koko työsuhteen ajan laadukkaat, turvallisuusmääräykset täyttävät työvarusteet. Lisäksi saat työssä menestymisesi tueksi saat meiltä ammattitaitoista ja aidosti välittävää opastusta ja tukea yli 10 vuoden kokemuksella. 

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin yhteyttä niin kerromme lisää. Työt alkavat nopealla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoa tarvittaessa:
Nenna Rissanen, HR-koordinaattori
nenna.rissanen@workpower.fi


Avainsanat: rakennustyöntekijä, rakennusala, saneeraus, rakennustyö, kokoaikatyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki