(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies tai -nainen PIKAHAKU
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista, luotettavaa ja motivoitunutta rakennusmiestä tai naista Espoossa sijaitsevalle työmaalle. Työtehtäviin kuuluisi yleiset rakennustyömaalla tehtävät aputyöt kuten mm. piikkaus, logistiikka, raivaus, siivous ja työturvallisuusasiat. Talviaikaan lisäksi runkovaiheen lisätyöt esim. suojaustyöt, kaasulämmittimen käyttö, lämmityksen ylläpito ja lämmityslankojen asennus valukenttiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

Etsimme sellaista henkilöä, jolla on kokemusta edellä kuvatuista työtehtävistä sekä pystyt toimimaan oma-aloitteisesti että tiimissä. Rakennusalan koulutus on eduksi, mutta arvostamme myös työssä hankittua osaamista. Toivomme henkilöä, jolla on jämäkkä ja omatoiminen työote sekä aito motivaatio rakennusalaa kohtaan. Toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Edellytämme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä vähintään suullista suomen kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä iloisen ja osaavan tiimin tuen koko työsuhteesi ajan. Meille on sydämen asia saada sinut työllistettyä osaamistasi vastaaviin kohteisiin ja viihtymään meillä WorkPowerilla mahdollisimman pitkään!

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Laitathan hakemuksesi rohkeasti jo tänään ja kerro kokemuksestasi!

Lisätietoa tarvittaessa sähköpostitse:
HR-konsultti,
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyö,Espoo