(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies Rovaniemelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Rakennusmies Rovaniemelle

Morjesta pöytään. Ahistaako nykyisessä työpaikassa, käykö aika pitkäksi kotona? Meillä olisi lääkettä tiedossa, nimittäin meidän myyjämies Johannes on kierrellyt ympäri Rovaniemeä asiakkailla kertomassa meidän toiminnasta ja periaatteista. Tuntuu olevan sama viesti vähän joka paikasta, että haluavat tehdä yhteistyötä Värväämön kanssa. Eihän se muu auta, kun paikkaa auki ja tekijätä työmaalle. Nimittäin meillä on tekijät töissä ja työmaakypärää hyllyssä valmiina uusille työmaan karpaaseille ja karpaasittarille.

Nyt erityisen kova tarve olisi rakennusmiehille. Tiedossa kaksi erilaista työmaata työilmoituksen julkaisuhetkellä. Toisessa paikassa on tiedossa julkisivuremonttia kerrostalokohteisiin ja toisessa kattoremonttia. Kattoremonteissa homma alkaa purkamisella ja jatkuu aluskatteen ja ruoteiden asennuksella. Ei tarvitse hommissa olla vielä ammattilainen. Näissä tehtävissä pääsee ammattiporukan oppiin ja hellään huomaan. Työt alkas kuun vaihteessa. Lisätietoja voit kysästä Johannekselta numerosta 0400 241 395. Varsinainen haku alla olevien ohjeiden mukaan. Ollaanpa kuulolla.

Töitä on tiedossa vähintään koko kesäkauden näillä asiakkailla. Kun hommat loppuu, niin mehän kaivellaan uusi työmaa. Tai oikeasti, ollaan ruukattu kaivaa uusi paikka jo ennen edellisen työmaan päättymistä.

Lähin toimisto meillä on Oulussa, mutta huoli pois. Tarvittaessa tulemme mielellään jutustamaan Rovaniemellekin. Katsotaan joku mukava kahvila ja suojasa nurkkaus, missä voidaan hetki turista työhommista.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 96100 Rovaniemi

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Raksakokemusta työmailta, työmiehen asennetta ja repullinen reipasta mieltä
-Työturvallisuuskortti (koulutus onnistuu kauttamme, jos kortit on menny vanhaksi)
-Halua tehdä töitä

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi