(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies reissutöihin ja Ouluun!
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Osaavia rakennusmiehiä Ouluun ja reissutyöhön

Nyt olisi tarjolla nopealla aikataululla syyslomaviikolle elämystöitä Kittilässä kahdelle jo kokeneelle rakennusmiehelle. Viikko 43 on tiedossa lentokentällä hallien kasaustöitä ja viikolla 49 olisi vuorossa kultakaivosta. Muut ajat järjestämme töitä Oulussa. Kittilässä järjestyy asuminen ja reissupäiviltä maksamme myös päivärahat. Miltäpä kuulostaa? Olisi vähän erilainen startti syksylle. Töitä meillä on Oulussa paljon ja ympärivuotisesti. Nyt pikaisesti yhteyttä meidän suuntaan, niin saadaan asiaa eteenpäin. Tämä paikka sovitaan heti, kun sopivat tekijät löydetään.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu, Kittilä pari viikkoa

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Viimeistään viikolla 43. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.