(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies Ouluun
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Osaavia rakennusmiehiä Ouluun

Työmaalla tarve omatoimiselle rakennusmiehelle. Listalla on monipuolisia rakennusmiehen töitä hieman kokemuksesta riippuen. Työmaat on uudistyömaata ja keskustan läheisyydessä molemmat. Kohteissa eri työvaiheet menossa, mutta kummassakin tapauksessa tarkoitus tehdä ihmisille koteja. Rivakkuuden lisäksi osaamme arvostaa siistin työnjäljen tekijää.

Työt pääsee aloittamaan ensimmäinen tekijä nopealla aikataululla, jälkimmäisellä työ alkaa parin viikon päästä. Kokemusta pitää olla vähintään pari vuotta rakennustyömaalta.

Soittaa voit Jounille numeroon 0400 904 349. Töitä meillä on tarjolla paljon ja uskallamme luvata, että muutaman vuoden kokemus työllistyy kauttamme ympärivuotisesti. Miellä ei ole suuria työntekijäreservejä.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan aluksi muutamia viikkoja. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Jouni Palosaari, 0400 904 349, jouni.palosaari@varvaamo.fi