(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies / Mestarak Oy
Mestarak Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019
Mestarak Oy tarjoaa ammattitaitoista rakennuspalvelua yli kymmenen ammattilaisen voimin. Yritys on erikoistuneet asunto-, toimitila-, sekä teollisuushallirakentamisen alihankintaan. Keväällä 2019 kolmesta erillisen yrityksen fuusiona syntynyt Mestarak on kasvanut nopeasti yli 10 henkeä työllistäväksi yritykseksi.

Etsimme nyt Mestarak Oy:lle RAKENNUSMIESTÄ / OSAAVAA APUMIESTÄ Keski-Suomen alueelle avuksi väliseinien / peltiranka-väliseinien tekoon.

Työt sisältävät myös muita avustavia toimenpiteitä kohteesta riippuen, joten toivomme, että avaat hakemuksessasi omaa osaamistasi! Toivomme myös, että taskustasi löytyy ajokortti ja sinulla on välillä oman auton käyttömahdollisuus. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on edellytys työmaalle pääsemisessä, mutta tarpeen vaatiessa voimme auttaa sen hankkimisessa.

Työt kestävät tässä kohteessa alustavasti reilun kuukauden, mutta kohteen valmistuttua sinulla on mahdollisuus jatkaa myös muilla työmailla. Välillä työajat sijoittuvat myös iltoihin ja viikonloppuihin. Motivoituneelle tekijälle on tarjolla työtä pidemmäksikin aikaa.

Jos sinulta löytyy osaamista ja olet etsimämme motivoitunut persoona, jätä hakemustietosi Go Onin nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy sunnuntaina 27.10.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla ja työt alkavat viikolla 44.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-koordinaattori Emmi Leppänen, 044 334 6292 / emmi.leppanen@go-on.fi