(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies Maaningalle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019

Rakennusmies Maaningalle

Etsimme reipasta jo hieman kannuksia ansainnutta rakennusmiestä Maaningalle  

Tehtävänäsi on rakennusmiehen monipuoliset tehtävät. Sinulle on mielellään jo kertynyt valmistumisen jälkeen aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävästä ainakin 1-2 vuotta. Olisi siis hyvä, että perusraksatehtävät sujuvat jo joutuisasti ja itsenäisestikin. 

Jos tuntuu, että työ kiinnostaisi  ja haluaisit mukavan työpaikan, niin oleppa pikaisesti yhteydessä. Meille voit laittaa viestiä, soittaa, tulla käymään kahvilla tai vaikka laittaa whatsappia. Juodaan hyvät kahvit ja suunnitellaan hommia eteenpäin. Minulta voi kysellä lisätietoja numerosta 050 4755057.

Työt kauttamme on vuokratöitä, mutta olemme pystyneet tarjoamaan töitä kokoaikaisesti ja myös läpi talven. Osaamme arvostaa työntekijän roolia, olemme melkein kaikki toimihenkilöt olleet itse raksalla töissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 71750, Maaninka
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen  ja työn kesto reilun kuukauden verran. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle mieluista hommaa. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraavaa. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta  
-Työturvallisuuskorttia
-Mielellään mahdollisuutta oman auton käyttöön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.