(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies Iisalmen talousalueelle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Rakennusmies Iisalmeen

Värväämme rakennusmiestä asiakkaallemme Iisalmeen. Työt pitävät sisällään erilaisia rakennusmiehen tehtäviä uudisrakennuksilla. Kokemusta sinulla tulee olla valmistumisen jälkeen sen verran jo takataskussa, että suoriudut omatoimisesti tavanomaisista rakennushommista. Valmis ammattilainen sinun ei kuitenkaan vielä tarvitse olla. Arvostamme oikeaa ja reipasta asennetta työntekoa kohtaan. Etsimme erityisesti sellaista työntekijää, joka pystyy työskennellä asiakkaalla pidemmän aikaa. Asiakkaalla on useampi uudistyömaa tällä hetkellä vaiheessa ja työt pääsee aloittamaan oman aikataulun mukaisesti, mutta viimeistää alkuvuonna.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: 74510, Iisalmi

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Töitä tiedossa alustavan arvion mukaan pari kuukautta. Jatko katsotaan tapauskohtaisesti. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta  
-Työturvallisuuskorttia
-Mielellään mahdollisuutta oman auton käyttöön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit. Toimisto meillä on Kuopiossa, mutta jutustelu onnistuu myös Iisalmessa.

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.