(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies elementtien asennuksiin
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Hei sinä rakennusmies tai rakennusnainen! Etsitkö uusia tuulia urallesi? Hae nyt meille! Etsimme asiakkaamme isolle kerrostalotyömaalle Itä-Helsinkiin rakennusmiestä tai -naista, jolla olisi kokemusta elementtiasennuksissa apuna toimimisesta. 

Työtehtävät:
Työ pitää sisällään monipuolisia rakennusmiehen tehtäviä. Työhösi kuuluu mm. elementtien asennuksissa apuna toimimista, valujen tekemistä, tukkomuottien asennusta ja muottien purkua. Lisäksi osallistut muihin työmaan yleisiin tehtäviin, kuten siivoukseen ja haalaamiseen. Kyseessä on iso uudiskerrostalotyömaa, joten tarjolla on monenlaista hommaa työmaan eri vaiheiden mukaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Menestyäksesi tässä tehtävässä sinulla tulisi olla vähintään muutama vuosi käytännön kokemusta rakennusmiehen tai -naisen töistä. Toivomme, että olet aiemminkin työskennellyt elementtiasennuksissa mukana. Lisäksi toivomme rakennuspiirustusten lukutaitoa. Työ on fyysisestä melko kuormittavaa, joten hyvä kunto on ehdoton edellytys työssä menestymisen kannalta. Toivomme myös, että olisit joustava sekä säänkestävällä ja positiviisella asenteella varustettu tiimipelaaja, joka ei jää istumaan ja ihmettelemään vaan tarttuu tuumasta toimeen! Edellytämme suullista suomen kielen taitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Auton käyttömahdollisuus on eduksi, sillä meillä voi olla sinulle sopivia töitä myös muualla pääkaupunkiseudulla. 

Tarjoamme sinulle:
Vastineeksi työpanoksestasi saat mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät todella mukavalla työmaalla. Työkaverisi ovat reiluja ja huumorintajuisia. Lisäksi me WorkPowerilla tarjoamme sinulle laadukkaat ja mukavat työvarusteet sekä valloittavan HR-tiimimme tuen koko työsuhteesi ajalle. Meille on sydämen asia saada sinut viihtymään WorkPowerilaisena mahdollisimman pitkään! Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaan, rakennusalan työehtosopimusta noudattaen. Tässä on oiva mahdollisuus pitkäaikaiseen ja antoisaan työhön!

Hakuprosessi:
Mikäli mielenkiintosi heräsi ja tunnistit itsesi tästä ilmoituksesta, älä emmi, vaan jätä rohkeasti hakemus! Kerrothan hakemuksessasi aiemmasta rakennusalan työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusmies, rakennusnainen, rakennustyöntekijä, rakennusala, Uusimaa, Helsinki