(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies betonitöihin Nurmijärvelle
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme nyt asiakasyritykseemme betonielementtitehtaalle Nurmijärvelle kahta rakennusmiestä betonitöihin. Sinulla voi jo olla aiempaa kokemusta betonivaluista niin työmaalta kuin tehdasympäristöstäkin, mutta kokemuksen puuttuessa hyvä asenne ja motivaatio ratkaisee, koska käytännön työn oppii myös tehdessä.

Työt alkavat joustavasti toukokuun alkupuolella ja jatkuvat syksyyn. Työn aloituksen edellytyksenä on huumausainetestaus.

Toivomme sinulta:

- voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

- rakentavaa ja hyvää asennetta

- kokemus betonitöistä katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton edellytys

- suomen kielen taitoa

Me vastaavasti pidämme huolen, että

- saat asianmukaisen korvauksen työstäsi

- sinulla on asianmukaiset työvarusteet

- tarjoamme mahdollisuuden työllistyä jatkossa useille asiakkaillemme

Kiinnostuitko tai heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? Mikäli saatat olla etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita vaikka suoraan rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä työt alkavat nopealla aikataululla mielellään viimeistään toukokuun alussa eli aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. 

Lisätietoja työstä antaa

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti

henna.kauppila@aaltovoima.fi
050 348 1322

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

avainsanat: raudoittaja rakennustuoteteollisuus betonielementtien valmistaja

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.