(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies asennustehtäviin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Asennustöitä reissun päällä

Nyt olisi tiedossa pitkäksi aikaa työpaikka. Asiakkaalle etsitään reippaalla asenteella varustettua huolto- ja nosto-ovien asentajaa. Työhön koulutetaan ja perehdytetään hyvin, mutta työ vaatii onnistuakseen omatoimista ja reipasta asennetta. Eikä ole haittaa, että olet aiemminkin ollut tekemisissä työkalujen kanssa esimerkiksi rakennustyömailla. 

Työmailla asennellaan asiakkaille esimerkiksi nosto-ovia tai muita teknisiä ovia. Asennuksissa tarvitaan tarkkuutta sekä rohkeutta ropata ja rälläköidä. Työnjälki pitää olla tietenkin siistiä ja paikkoja ei voi jättää siivoamatta lähtiessä. Erittäin iso plussa asiakaspalvelutaidoista. Tehtävä vaatii hyvää fysiikkaa.

Töitä olisi sopivalle henkilölle tiedossa pidemmäksi aikaa. Kohteet voivat olla ympäri Suomea, joten et pelkää reissuhommiakaan. Hallille liikut helpoiten omalla autolla. Työturva- sekä tulityökortti pitää olla voimassa ennen töiden aloittamista.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies asennustehtäviin

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu/reissuhommia

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Kesto asiakkaan arvion mukaan useita kuukausia. Mahdollisuus vakinaistua asiakkaan kirjoille.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Työturvallisuus- ja tulityökorttia
-Positiivista asennetta ja omatoimisuutta
-Matkustusvalmiutta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.