(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmies Äänekoskelle ja Suolahteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2019

Etsimme nyt RAKENNUSMIESTÄ vahvistamaan tiimiämme Äänekoskelle ja Suolahteen.

Me ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa palvelemme asiakkaitamme 4000:ssa kohteessa ympäri Suomen. Vastaamme monipuolisesti pienistä huolto- ja korjaustöistä suuriin kiinteistöpalveluratkaisuihin. 1500 kiinteistöalan ammattilaistamme, erilaisissa työtehtävissään varmistavat kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 

Vastaat teollisuusasiakkaidemme päivittäisistä rakennus, pienkorjaus- ja kiinteistönhoitotöistä osana huoltotiimiä. Työaikasi on arkisin klo 7-17 välillä. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen.


Toivomme, että sinulla on rakennustekninen koulutus, trukkikortti on eduksesi. Arvostamme työkokemusta puunjalostusteollisuuden parista. Yleisimmät huoltokirjat sekä SAP-järjestelmä ovat sinulle tuttuja. Kiinteistötekniikan osaaminen lasketaan eduksi.

ISS:llä saat ison talon tuen ja mahdollisuuden edetä urallasi. Meillä viihdytään pitkään, ja työhönsä sitoutunut henkilökuntamme tuottaa asiakkaillemme alan parasta palvelua.

Tutustu enemmän työhön ISS Kiinteistön ylläpitopalveluissa tästä linkistä.

Haluatko luoda asiakkaillemme miellyttävää ympäristöä osana isoa ja tunnettua yritystä, joka on matkalla maailman parhaaksi palveluyritykseksi? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 28.7.2019.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –