(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä uudis- ja saneerauskohteisiin
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2020

Rakennusmies Kuopio

Meillä olisi nyt työmaita tarjolla reippaille ja ahkerille rakennusmiehillä uudis-ja saneerauskohteissa Kuopion talousalueella. 

Palkkaamme kaksi työntekijää, jotka täyttävät rakennusmiehen kriteerit, liikkuvat omalla autolla, omistavat normaalin positiivisen asenteen ja halun tehdä töitä. Kokemusta olisi hyvä olla valmistumisen jälkeen raksatyömaalta vähintään vuosi pari, että perustyö luonnistuu omatoimisesti ja sukkelasti. Työmaita meillä on niin uudispuolella kuin saneerauksenkin parissa. 

Jos tuntuu, että työ maistuu ja haluat mukavan työpaikan, niin oleppa pikaisesti yhteydessä. Meille voit laittaa viestiä, soittaa, tulla käymään kahvilla tai vaikka laittaa whatsappia. Juodaan hyvät kahvit ja suunnitellaan hommia eteenpäin. Numero meidän Timolle on 050 4755057.

Työt kauttamme on vuokratöitä, mutta olemme pystyneet tarjoamaan töitä kokoaikaisesti ja myös läpi talven. Osaamme arvostaa työntekijän roolia, olemme melkein kaikki toimihenkilöt olleet itse raksalla töissä.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennumies
TYÖPAIKAN SIJAINTI: 70110, Kuopio
TYÖN KESTO: Aloitus nopeasti. Töitä on tarjolla ympäri vuoden. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle mieluista hommaa. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraavaa. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Reipasta asennetta  
-Työturvallisuuskorttia
-Mielellään mahdollisuutta oman auton käyttöön
-Sujuvaa suomen kielen taitoa 

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Timo Ojanen 0504755057, timo.ojanen@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.