(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä remonttikohteeseen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018

Oletko rakennusalan monipuolinen ammattilainen? Millaista osaamista juuri sinulla olisi meille tarjota?

Haemme nyt rivakoita rakennusmiehiä asiakkaamme remonttikohteeseen Nilsiään.

Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti remonttikohteen asuntojen märkätilojen purkutehtäviä sekä muita remonttitöitä osaamisesi mukaan. Työn luonteen vuoksi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus sekä työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä. Sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti ammattitaitoisella otteella. Olet joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta myös muut työajat sekä viikonloput ovat mahdollisia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 18.2.2018 oheisen linkin kautta.  Liitäthan mukaan ansioluettelosi palkkatoiveesi kera! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat maaliskuuhun mennessä.

Tarjoamme kokopäiväisen ja määräaikaisen työsuhteen mahdollisesti kesälle 2018 asti.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html