(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä Ouluun!
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Osaavia rakennusmiehiä Ouluun

Jos etsit pitkäkestoista rakennustyömaata Oulusta, niin keskityppä hetkeksi. Meillä voisi olla aika hyvä vaihtoehto valmiina. Kohde on keskustassa, tällä hetkellä purkuvaiheessa oleva betonirakennus. Työtehtävät on aluksi purku- ja piikkaustöitä. Purkuvaiheen jälkeen tilalle rakennetaan uusi rakennus ja asiakkaan arvion perusteella töitä olisi tässä kohteessa sopivalle tekijälle ainakin ensi kesään saakka. Etsimme tekijää, jolla työkokemusta on raksatyömaalta parisen vuotta ainakin alla. Sinulta löytyy myös positiivinen elämänasenne ja halu tehdä töitä. Me pystymme tarjoamaan sinulle normaalien työetujen lisäksi hieman extraa ja paljon hommia. Jos olet edennyt osaamisen mittarilla jo kirvesmiehen tasolle, niin äläpä hättäile. Paikka ei siksi mene ohi, nimittäin asiakas meinasi, että saattaspa olla kokeneemmallekkin tekijälle hommaa tiedossa. Jäi puheisiin, että tarkennetaan työnkuvaa kirvesmiehelle sopivaksi, jos sellainen jostakin löytyy.

No niin, kättä pystyyn ja luuria korvalle. Odotamme jo soittoasi. Meidät tavoittaa puhelimilla numerosta 0400 904 349/ Jouni ja 050 359 2999/ Johanna.

Voit laittaa myös sähköpostilla omat yhteystietosi meille osoitteisiin jouni.palosaari@varvaamo.fi tai johanna@varvaamo.fi.

Töitä meillä on paljon, joten kannattaa soittaa, vaikka etsisit hieman erilaista rakennusalan hommaa.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.