(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä Ouluun!
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Osaavia rakennusmiehiä Ouluun

Nyt olisi tarjolla nopealla aikataululla reippaille rakennusmiehille töitä Oulussa. Muutama erilainen työmaakin on vaihtoehtona tarjolla tällä hetkellä.

- Toinen kohde on uudiskerrostalotyömaa Oulun keskustassa. Tällä hetkellä työvaiheina sisävaiheen työt laidasta laitaan. Aloittamaan tällä työmaalla pääsee vaikka samantien.

- Toinen pikainen kohde on myös keskustassa, tällä hetkellä purkuvaiheessa oleva betonirakennus. Työtehtävät on aluksi purku- ja piikkaustöitä. Purkuvaiheen jälkeen tilalle rakennetaan uusi rakennus ja asiakkaan arvion perusteella töitä olisi tässä kohteessa sopivalle tekijälle ainakin ensi kesään saakka.

Miksikö me haetaan Kuusamosta työvoimaa? No meillähän on useampia Kuusamolaisia tekijöitä jo töissä ja me kyllä ollaan tykätty kovasti. Omatkin juuret on Kuusamossa ja onhan se hienoa aina kun törmää rehteihin ja rehellisiin tolokun ihmisiin. Haastatteluja pystytään sovitella myös Kuusamoon syyslomaviikolla, jos käyntiä ei tule Ouluun. Pitäs tulla sinne lomalla vähä luontoa ja harmoniaa haeskelemaan.

Jos tuntuu, että Oulun valot kutsuu ja raksahommiin on kova kaipuu, niin kättä pystyyn ja luuria korvalle. Odotamme jo soittoasi. Meidät tavoittaa puhelimilla numerosta 0400 904 349/ Jouni ja 050 359 2999/ Johanna.

Voit laittaa myös sähköpostilla omat yhteystietosi meille osoitteisiin jouni.palosaari@varvaamo.fi tai johanna@varvaamo.fi. Jos asuntoasiat mietityttää, niin voidaan kokeilla jeesata asunnon löytymisessä ja muussa, niin ei jää siitäkään kiinni. Töitä meillä on paljon, joten kannattaa soittaa, vaikka etsisit hieman erilaista rakennusalan hommaa.

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu

TYÖN KESTO: Aloitus nopealla aikataululla. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt Värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Aikaisempaa työkokemusta vähintään 2 vuotta rakennustyömaalta
-Työturvallisuuskorttia
-Positiivista asennetta
-Sujuvaa suomen kielen taitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.