(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä Jyväskylään
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Jyväskylän seudulle rakennustyöntekijöitä vaihtuviin kohteisiin.

Työnkuvaus:

Työt vaihtelevat projektien mukaan saneeraus - tai uudiskohteissa. Työtehtävät vaihtelevat eri kohteissa. Kysyntää on ns. yleismiehille, jotka ovat monipuolisia tekijöitä. Kerro hakemuksessasi, millaisia töitä olisit kykenevä tekemään.

Edellytämme:

Tehtävässä tarvitset aiempaa kokemusta rakennusalan tehtävistä, joustavuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella saat hyvät lähtökohdat työntekoon. Työ edellyttää voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja täysi-ikäisyyttä. Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemistasi työmaille, mutta ei ole välttämätön. 

Tarjoamme:

Sinulla on mahdollisuus verkostoitua eri rakennusalan yritysten kanssa. Palkkaus määräytyy ammattiosaamisesi mukaan. Meiltä saat työvaatteet sekä suojavarusteet. Jyväskylän kolmihenkinen rakennustiimi antaa tukea työsuhdeasioissa.

Hakuprosessi:

Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla. Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta, niin olet mukana hakuprosessissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pitempään työsuhteeseen.

Lisätietoja tehtävästä:

Linda Pölkki, HR-konsultti 

linda.polkki@workpower.fi, p. 045 125 2737

ja

Laura Saarela, HR-koordinaattori 

laura.saarela@workpower.fi, p. 040 620 2445