(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmiehiä/-apumiehiä keikkatyöhön
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018
Toimenkuva
Haluatko lisätöitä? Fyysinen työ kiinnostaa? Hienoa, me tarvitsemme ahkeria rakennusmiehiä ja rakennusapulaisia monenlaisiin hommiin!

Etsimme asiakasyrityksillemme reippaita, hyvän työasenteen omaavia, oma-aloitteisia rakennusmiehiä erilaisiin työtehtäviin. Tehtävät koostuvat mm. rakennussiivouksesta, roudauksesta, raivauksesta, purkamisesta ja osaamisen mukaan myös vaativammista rakennustehtävistä.
Odotamme sinulta
Hyvä ja reipas asenne vie pitkälle! Töiden aloitus ja kesto vaihtelevat asiakasyritysten tarpeiden mukaan, joillakin asiakasyrityksillämme töitä on tarjota hyville tekijöille pidempiaikaisestikin. Arvostamme joustavaa käytettävyyttä. Työmaita on koko Kouvolan alueella, joten auton käyttömahdollisuus on eduksi.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla tulee olla voimassa oleva työturvakortti, muut ammattikortit ovat sinulle eduksi. Aiempi työkokemus rakennusalalta on apumiehentehtävässä eduksi, myös työharjoittelut lasketaan kokemukseksi. Alan koulutus on välttämätön osassa tehtäviä.
Muut tiedot
Täytä hakemuksesi osoitteessa www.vmp.fi. ja liitä mukaan CV. Jos olet jo hakijamme, merkitse tehtävä kiinnostavaksi asiointipalvelussamme. Lisätietoja saat toimistoltamme, puh. (05) 535 4344 tai kouvola@vmp.fi. Toimi HETI, sillä töitä on tarjolla nopeastikin ja haastattelemme soveltuvia hakijoita jo hakuaikana!
Kesto
Sopimuksen mukaan/ keikkaluonteinen työ
Lisätietoja
Jaana Kuusisto, jaana.kuusisto@vmp.fi, (05) 535 4344
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.09.2018 mennessä.