(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari/insinööri
Kirkkonummen kunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

KIRKKONUMMEN KUNNAN TOIMITILAPALVELUT hakee palvelukseensa rakennusmestaria / insinööriä vakinaiseen virkaan.

Toimitilapalvelut vastaa Kirkkonummen kunnan hallinnassa olevasta rakennuskannasta ja tuottaa kunnan omien kiinteistöjen ylläpito- ja korjaustehtäviä sekä uudisrakentamista.

Haemme ylläpitotiimiin rakennusmestaria / insinööriä monipuolisiin kiinteistöjen ylläpito- ja vuosikorjaustehtäviin. Työtehtäviin sisältyy kiinteistöjen ylläpitopuolen korjaustehtäviä sekä vuosikorjaustöiden hankinta-, ohjaus- ja valvontatehtäviä. Osallistut kiinteistöjen pitkäntähtäimen korjaussuunnitteluun (PTS). Työskentelet ylläpitotiimissä kiinteistöhuoltoinsinöörin, rakennusmestarin ja huoltomestarin kanssa. Toimit 6 työntekijän kunnossapitotiimin esimiehenä.

Pätevyysvaatimuksena on soveltuva rakennusmestarin- tai AMK-tutkinto tai insinöörin tutkinto, sekä vähintään 1 vuoden työkokemus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii huolto- ja korjausrakentamisen tuntemusta sekä LVI-järjestelmien vähintään kohtalaista tuntemusta.  Arvostamme monipuolisuutta, kokemusta rakennusteknisten vaurioiden ja vuosikorjaustöiden teettämisestä, hyviä asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja aloitteellista työotetta. Edellytämme oman auton käyttöä. Kielitaidon osalta edellytämme hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme ruotsinkielen osaamista.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiitoisia työtehtäviä vakituisessa työsuhteessa. Pääset toteuttamaan haastavia projekteja, sinut perehdytetään ja tulet saamaan tiimisi ja esimiehesi täyden tuen. 

Palkkaus määräytyy teknisen alan sopimuksen mukaan 2700 - 3200 €/kk, riippuen työkokemuksesta sekä henkilökohtaisen lisän määrästä. Työaika on yleistyöaika. Vakanssin täytössä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Hakemukset avoinna olevaan virkaan tulee toimittaa mielellään sähköisesti opinto- ja työtodistuksineen 31.10.2019 klo 12.00 mennessä osoitteeseen: www.kuntarekry.fi. (työavain 246923)