(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari
Ylöjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

RAKENNUSMESTARI

Tule töihin Ylöjärven seurakuntaan.

Suuremmin itseämme kehumatta toteamme olevamme kaikin puolin hyvä yhteisö Tampereen kupeessa.

Alue on laaja ja meillä on työntekijöiden ja seurakuntalaisten käytössä neljä kirkkoa, kaksi leirikeskusta -toiseen tulossa vajaan kolmen miljoonan rakennushanke-, seitsemän hautausmaata ja aika monta seurakuntataloa sekä muuta toimitilaa.

Ammattihenkilölle tuo kertoo, että tekemistä riittää isoista hankkeista jatkuviin pieniin pintaremontteihin. Niiden suunnittelun, valvomisen ja organisoinnin lisäksi osaat myös laatia ja seurata budjettia. Olet mukana urakoiden sopimisessa, teet yhteistyötä ja neuvottelet asiaankuuluvien viranomaisten kanssa. Osaat ottaa ystävällisesti ja asiallisesti vastaan moninaiset kiinteistöihin liittyvät toiveet, mutta et ole tuuliviiri. Meillä on nääs kiinteistöstrategia, jota sitäkin pääset ensi töinäsi päivittämään. Toiminnalla on rajoitetut resurssit eli veronmaksajien rahat. Katso lisää meistä vaikka googlesta tai seurakuntamme nettisivuilta www.ylojarvenseurakunta.fi. Lisätietoja voi kysyä talousjohtajaltamme Tuohimaan Tainalta. Tainan tavoitat ke 26.2. klo 11-14 numerosta 044 786 8100 tai taina.tuohimaa@evl.fi.

Laita hakemus ja ansioluettelo 2.3.2020 klo 12 mennessä osoitteeseen ylojarvi.seurakunta@evl.fi  aiheeksi Rakennusmestari. Mikäli sinua onnistaa niin hyvin, että olet meidän uusi rakennusmestarimme, perehdytämme sinut talon tavoille, maksamme palkkaa säännöllisesti ja tarjoamme mukavan työyhteisön etuineen. Kattellaan kuitenkin rauhassa puoli vuotta ja tehdään lopulliset päätökset sen jälkeen.

Haastattelut pidetään perjantaina 6.3. klo 17 alkaen Ylöjärven seurakuntakeskuksessa. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan aika tiistaina 3.3.