(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Rakennusmestari

Työavain 4-135-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 07.10.2019 kello 15:45
Tilapalvelut-liikelaitos , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Tekninen ja ympäristötoimi, Tilapalvelut-liikelaitos
Tekninen ala

Tehtävän kuvaus: Talonrakennusalan ammattilainen! Haluatko mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset tekemään erilaisia projekteja osana mukavaa ja toimeliasta työporukkaa? Tule rakentamaan Espoota kanssamme! Rakennusmestarin tehtävät painottuvat Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisten käyttäjäpalveluiden sekä vuosikorjausohjelmassa olevien töiden ostopalvelun tilaamiseen ja valvontaan. Työ sisältää myös urakkamuotoisten töiden kilpailutusta, projektinjohtoa ja valvontaa. Työt ovat kiinteistöjen korjaus- ja muutostöitä. Toteutamme hankkeemme suoraan omaan omistukseen, yhtiömuotoisina tai vuokrahankkeina. Käytämme hyväksemme monipuolisia hankinta- ja urakkamuotoja. Tehtävänkuvasi tarkentuu valmiuksiesi ja kokemuksesi mukaan. Työn aloitusaika sovitaan yhdessä erikseen. Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkittävän rakennusalan näköalapaikan isossa ja kehittyvässä kaupungissa sekä vakaan ja turvallisen työnantajan edut! Tarjoamme myös mahdollisuutta kouluttautua, kehittyä ja edetä suuren kiinteistönomistajan monipuolisessa organisaatiossa. Liikelaitoksemme vastaa rakennuttamisen, suunnitteluttamisen, ylläpidon ja isännöinnin toiminnoista Espoon kaupungin kiinteistöissä. Palvelussuhde alkaa sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ammattikorkeakoulu-, opisto- tai koulutasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään rakennusalan koulutusta ja työkokemusta.

Arvostamme kokemusta talonrakennushankkeiden valvontatehtävistä, työnjohtajan tai vastaavan työnjohtajan tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, kokemusta kunnallisesta toimintaympäristöstä ja julkisista hankinnoista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3101,99 €/kk + mahd. kokemuslisä, max. 8 %
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstä liikelaitoksessa on 530 ja liikevaihtomme on 262 milj. euroa

Lisätietoja tehtävästä
Työpäällikkö Pasi Maja
046 877 3905
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Rakennusmestari Lars Ahlskog
040 579 7923
etunimi.sukunimi@espoo.fi