(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2018

Rekrytointipalvelu Sihti Oy on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen. Työllistämme suomalaisille rakennustyömaille vuosittain satoja työntekijöitä ja teemme rakennusalan yrityksiin kymmeniä rekrytointeja. Kasvamme valtakunnallisesti, aina asiakkaidemme lähellä. Tavoitteenamme on rakentaa ja uudistaa henkilöstöpalveluja sekä olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin! Lisätietoja yrityksestämme osoitteesta www.sihti.fi

Etsimme yhteistyökumppanillemme Oulun talousalueelle

TYÖNJOHTAJAA korjausrakentamisen puolelle vastaamaan korjausrakentamisen työnjohdollisista tehtävistä. Johdat työyhteisösi työskentelyä tottuneella ja johdonmukaisella esimiesotteella. Vastaat myös henkilöresursseista ja tehtäviisi kuuluu myös toiminnan kehittäminen.

Olet tottunut joukkuepelaaja ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn välillä paineenkin alla. Asiakasrajapinnassa työskentely on sinulle tuttua ja tuloksen teko ja laadukas tekeminen itsestäänselvyyksiä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari, rakennusinsinööri) ja kokemusta rakennusalalta ja esimiestehtävistä. Hallitset myös tietotekniikan.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan, itsenäisen vastuualueen ja kasvavan organisaation täyden tuen.

Hae tätä paikkaa pikimmiten, kuitenkin viimeistään 19.3. mennessä.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus pikaisesti.

Pikaiset yhteydenotot ja lisätietoja:
Rekrytointipalvelu Sihti Oy,
Pentti Horttaneinen
pentti@sihti.fi
050 444 4462