(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018
Haemme asiakkaallemme

RAKENNUSMESTARIA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Toivomme Sinulta rakennusmestarin tai -insinöörin koulutusta, kokemusta työnjohdollisista tehtävistä uudis- tai saneerausrakentamisesta sekä oma-aloitteista ja reipasta asennetta työhön.

Valittavalle henkilölle tarjoamme monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, hyvän palkkatason sekä asiantuntevan tiimin tuen.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella sähköpostitse anniina.kinnunen@sol.fi

Haethan tehtävää mahdollisimman pian. Haastattelemme jo hakuaikana ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.