(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018
Etsimme asiakkaallemme Puume Oy:lle Retail-rakentamiseen

KOKENUT RAKENNUSMESTARI

Työtehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Puume Oy on myymälöiden ja kahvila-ravintola toimijoiden palveluun erikoistunut suomalainen yhtiö. Meillä on pitkän ja laajan kokemuksen omaava organisaatio sekä erottuvat, kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Erikoisalaamme ovat myymälöiden tutkimukset, suunnittelu- ja rakentamispalvelut, sähköurakoinnit, logistiikka, kalustaminen, varustaminen, asentaminen ja ylläpito. Meillä on 25 vuoden kokemus kustannustehokkaista kokonaisratkaisuista.Toimimme Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Tehtäviisi tulee kuulumaan muun muassa erilaisten rakennusprojektien aikataulujen ja toteutuksen valvonta, nimettyjen työmaiden vastaavana mestarina toimiminen, aliurakoitsijoiden kilpailuttaminen ja tiivis työskentely projektipäälliköiden sekä muiden sidosryhmien kanssa.

Menestyäksesi työtehtävässä sinulla tulisi olla tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavan työnjohtajan työtehtävistä, retail-rakentamisen työkokemus katsotaan eduksi. Työkohteet sijaitsevat eri puolella Suomea, joten työ vaatii matkustusvalmiutta. Suomen ja englanninkielen sujuva taito niin suullisesti kuin kirjallisesti on ehdoton vaatimus, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen sekä hyvän perehdytyksen työtehtävään ja erittäin haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän ammattitaitoisessa työympäristössä.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta, kuitenkin viimeistään 18.2.2018. Voit liittää mukaan myös ansioluettelosi ja vapaamuotoisen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa heimopäällikkö Iisu Viinikainen, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5107 iisu.viinikainen@hpheimo.fi