(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari / Rakennusinsinööri
Trähus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.9.2020

Haemme kasvavaan yritykseemme nyt 

RAKENNUSMESTARIA /RAKENNUSINSINÖÖRIÄ

Tehtävässäsi vastaat perinnepuutalojen restaurointiprojekteista. Sinulla on kokonaisvastuu projektien toteuttamisesta, vastaat työnjohtajana siitä, että projektit etenevät jouhevasti, otat kopin restaurointien edetessä ilmenevistä suunnitelmien päivityksistä, vastaat projektien taloudesta ja hoidat yhteistyön asiakkaiden kanssa. Osaat pitää useamman projektin langat käsissäsi samanaikaisesti ja huolehtia projektien sujumisesta. Olet korjausprojektien avainhenkilö sekä yrityksen että asiakkaan suuntaan. Sinulla on aitoa kiinnostusta perinnetalojen korjaukseen ja puurakentamiseen. Restaurointikohteet ovat useimmiten yksityishenkilöiden kiinteistöjä ja sijaitsevat pääosin Uudellamaalla.

Menestyäksesi tehtävässä sinulta odotetaan

  • näyttöjä projektinjohtamisesta ja esimiestyöstä
  • perinnerakentamisen ja restauroinnin osaamista 
  • asiakaspalveluasennetta ja kykyä ottaa vastuuta asiakkaista ja heille toteutettavista ainutlaatuisista saneerausprojekteista
  • hyviä viestintä- ja neuvottelutaitoja sekä restauroinnin ammattilaisten että asiakkaiden kanssa
  • sinulla on erinomaiset organisointitaidot ja kykenet nopeasti reagoimaan muuttuviin tilanteisiin
  • käytät sujuvasti tietotekniikkaa päivittäisessä työssäsi ja laadit kirjallisia dokumentteja
  • itsenäistä työskentelyotetta ja oman ajankäytön suunnittelua
  • kiinnostusta kehittää työtäsi ja itseäsi

Jos tunnistat itsesi tästä, niin sinulle on tarjolla erittäin monipuolinen tehtävä voimakkaasti kehittyvässä, kasvavassa ja ketterästi toimivassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle paikan alan huippuosaamisen tiimissä, jossa saat tiimiläisten osaamisesta täyden tuen ja hyvät kehittymismahdollisuudet. Pystyt vaikuttamaan omaan työhösi ja olemaan mukana yrityksen kehittämisessä luomassa puurakentamisen tulevaisuutta ja edistämässä kulttuurihistoriallisten arvokkaiden rakennusten säilymistä.  

Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 13.10.2020 Käynnistämme haastattelut jo hakuajan puitteissa ja paikka täytetään heti kun sopiva henkilö on löydetty. Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy, Headhunter Ritva Miikkulainen, email ritva.miikkulainen@targetheadhunting.fi tai puhelin 0400 430180.