(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmestari/-insinööri
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Yritysesittely


TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus


Haemme pk-seudulla toimivalle korjausrakentamiseen erikoistuneelle asiakkaallemme vakituiseen työsuhteeseen rakennusmestaria/-insinööriä.

Työnkuvaan kuuluu tarjouslaskelmien tekemistä ja työnjohdollisia tehtäviä. Työ soveltuu myös vastavalmistuneelle.

Mitä odotamme sinulta?


- itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari/-insinööri)
- vastuullista ja ahkeraa asennetta sekä organisointikykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja

Mitä tarjoamme?


Asiakasyrityksemme on osaava ja luotettava toimija, jolla on vastuullisia ja mielenkiintoisia työmaakohteita. Tehtävästä saat osaamista vastaavan ja kilpailukykyisen palkan.

Lisätiedot ja hakeminen


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Rakennusmestari/-insinööri. Lisätietoja saat Kimmo Tiikkaiselta, 0400 174 774 (arkisin 12-14) tai kimmo.tiikkainen@temp-team.fi. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.