Rakennusmestari, Infra
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Kiinnostaako sinua työ Infran parissa? Haluat vakituisen työn? Jos, tässä voi olla sinun seuraava työpaikkasi?

Haemme asiakkaallemme Kuljetus- ja Maansiirtoliike K. Timonen Oy:lle Rakennusmestaria infrarakentamisen pariin.

Yrityksestä voit lukea lisää osoitteessa www. https://maanrakennustimonen.fi. 

Työ sisältää mm. kustannusten ja aikataulujen hallintaa, työnjohtotehtäviä, yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja työtä projektien parissa. Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla soveltuva rakennusalan koulutus. Voit olla esimerkiksi rakennusmestari tai -insinööri tai mittateknikko. Työmaakohteet sijaitsevat pääasiassa Päijät - Hämeen alueella. Tarjolla on vakituinen työpaikka.

Toivomme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa, itsenäistä työotetta, organisointitaitoja sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Odotamme sinulta kokemusta infrarakentamisesta ja kiinnostusta tekniikkaan. Mittaus- ja urakkalaskentataidot ovat plussaa.  

Tarjoamme vakituisen työn vastuullisissa tehtävissä, maanrakennusalan ammattilaiset työkavereina. Asiakasyrityksemme on tunnettu ja luotettava paikallisyritys. Tehtävään voit jättää palkkatoiveen.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 29.11.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: rakennusala, infrarakentaminen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1399183
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Lahti