(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2020

Haemme Hämeenlinnan alueelle itsenäisesti työskentelevää MAALARIA.

Tässä tehtävässä ammattitaitoinen työskentelyote ja monipuolisten työtehtävien kautta karttunut kokemus ovat valttikorttejasi. Myös koulutus alalle on vaadittava kriteeri. Etsimme siis maalaria, joka pystyisi itsenäisesti työskentelemään monipuolisissa ympäristöissä eikä pelkää tarttua toimeen haastavassakaan tehtävässä. Töitä on tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissakin.

Kattava kokemus sisämaalausten lisäksi myös esimerkiksi julkisivurappauksista ja laatoituksista on eduksesi haussa.
Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai mahdollisuus suorittaa se tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas tekemään töitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutteivat edellytys työhön valittavalta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Lisätietoja antaa Kaisa Eerola 040 546 3186. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.