(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2018

Etsimme asiakkaallemme Varkauteen remontti-/rakennusmiestä parvekemaalaukseen.

Työtehtävät sisältävät henkilönostimen käyttöä ja telalla tapahtuvaa parvekkeiden maalausta kerrostalokohteessa. Työtehtäviin perehdytetään, jonka jälkeen tekijältä toivotaan itsenäistä ja motivoitunutta työotetta. Aiempi kokemus alalta eduksi, mutta ei välttämätön.

Työt alkavat syyskuun aikana ja kestävät aluksi noin kuukauden tai kohteen valmistumiseen saakka.

Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Valittava henkilö työllistyy määräaikaiseen työsuhteeseen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä.

Palkkaus rakennusalan TES mukainen. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.