(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari / Tasoittaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2019

Etsimme asiakkaallemme Seinäjoelle (sekä jatkoprojektiin Vaasaan) omatoimista ja ammattitaitoista rakennusmaalaria / tasoittajaa.

Tämän jälkeen sinun on mahdollista siirtyä asiakkaamme seuraavaan kohteeseen samoihin töihin Vaasan alueelle. B-ajokortti ja matkustusvalmius myös Vaasan projektiin on siis iso plussa työtä haettaessa (ei pakollinen vaatimus).

Työt koostuvat ruiskulla ja telalla tapahtuvasta pintojen tasoittamis- sekä maalaustöistä, joten ehdoton edellytys työn saamiselle on aiempi kokemus vastaavasta työstä ja taito tehdä laadukasta jälkeä. Lisäksi työturvallisuuskortti vaaditaan.

Mitä tarjoamme:

  • Noin 3 kuukauden mittaisen uudisrakennuskohteen maalausprojektin Seinäjoelle
  • Option jatkoprojektiin Vaasassa
  • Vähintään rakennusalan TES:n mukaisen palkkauksen sekä matkakustannuksen korvaukset

Mitä vaadimme:

  • Aikaisempaa kokemusta samankaltaisesta työstä, niin että pärjäät itsenäisesti työssä
  • Suorittavan työn ja tekemisen meiningin omaavaa asennetta
  • Työturvallisuuskorttia

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Rakennus Oy:n Pohjanmaan alueen yhteyspäällikkö Topias Kallio numerosta 050 324 1165 arkisin klo 8-16.

”Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille. Tule meille töihin!”

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti
Eduksi luettavat asiat: Matkustusvalmius