(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia maalareita Tampereen keskustassa sijaitsevalle työmaalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan viikon 41 lopussa tai 42 alussa. Työsuhde on vuokratyösuhde ja työtä on tarjolla arviolta jouluun asti, myös pitempi aikainen työsuhde voi tulla kysymyksene.

Työ on toimitilojen muutos-/saneeraustyötä Hallituskadulla, Tampereella. Työ alkaa vanhan purkamisella, jonka jälkeen alkaa uuden rakentamis- ja maalaustyöt. Tilaan tehdään uudet väliseinä, lattiat, katot, uusitaan ovet ja kaikki muuta pinnat.

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa pintakäsittelyalan peruskoulutusta ja aikaisempaa kokemusta sisämaalaustöistä saneerauskohteesssa. Arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyyn, oma-aloitteisuutta ja reipasta työotetta.

Työtä tehdään arkisin klo 7:00 - 15:30 välisenä aikana. Tehtävässä noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävistä? Paikka täytetään heti sopivien henkilön löydyttyä jo ennen hakuajan umpeutumista, joten hae paikkaa heti täyttämällä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00 myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.