(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari Pk-seudun kohteisiin
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Oletko sinä hakemamme maalausalan ammattilainen!


Asiakkaallamme on haussa rakennusmaalauksen ammattilainen tekemään pintaviimeistelyjä Pääkaupunkiseudun monipuolisiin kohteisiin. Tarjolla on loistava tilaisuus päästä toteuttamaan ammattitaitoaan ja kehittymään lisää. 

Usean vuosikymmenen historian omaava maalausalan asiakkaamme tarjoaa mm. rakennusmaalaus-, julkisivumaalaus- ja teollisuusmaalauspalveluita.

 

---------- 

Mitä etsimme: 


Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista maalaria, joka on kerryttänyt osaamistaan työelämässä muutaman vuoden ajan. Työtehtävät tulevat olemaan sekä uudis- että saneerauskohteissa ja kesän saapuessa tullaan tekemään myös julkisivumaalausta. Toivommekin, että sinulla olisi kokemusta erilaisista kohteista, sekä sisä- että ulkomaalauksesta. ---------- 

 

Mitä odotamme hakijalta:

Odotamme työhön valittavalta henkilöltä maalausalan koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta. Kokemus rappaus- ja tasoitetöistä katsotaan eduksi.

Työssä pärjätäksesi sinulla tulee olla tekemisen meininki ja oikeanlainen asenne työtä kohtaan. Edellytämme sinulta kykyä työskennellä itsenäisesti ja omatoimisesti työnantajan ohjeiden ja arvojen mukaisesti. 

Odotamme  työnhakijoilta:

  • Voimassaolevaa työturvallisuuskorttia
  • Suomen kielen taitoa
  • Muutaman vuoden työkokemusta alalta

Eduksi on:

  • Kokemus rappaus- ja tasoitetöistä
  • Ajokortti ja oma auto 

 

---------- 

Mitä tarjoamme:

Tarjolla on kokopäivätyö arkipäivisin työmaiden aukioloaikojen puitteissa. Työsuhde tullaan solmimaan vuokratyösuhteena, mutta hyvällä työntekijällä mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löytyessä. 

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Ville Herold
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 530 4366
ville.herold(a)eezy.fi

www.eezy.fi