(Poistunut julkaisusta)

Rakennusmaalari (Kangasala)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Asiakkaamme on pirkanmaalainen maalausalan yritys. Etsimme nyt heille kiireellisellä aikataululla itsenäiseen työhön kykenevää maalaria Kangasalan Suoramalle. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, ja työtä on tiedossa noin kuukaudeksi. Hyvälle työntekijälle voi järjestyä töitä pidemmäksi aikaa tämän jälkeen.

Tehtävässä maalataan kolme uudisrivitaloa ulkoa piharakennuksineen. Edellytämme hakijalta tehtävää varten alan koulutusta ja aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työ on itsenäistä, joten alun ohjeistusten jälkeen työssä on tarkoitus suoriutua omatoimisesti. Työssä edellytetään huolellisuutta ja tarkkuutta sekä ripeää työotetta. Myös voimassa oleva työturvallisuuskortti on työssä tarpeen.

Töitä tehdään arkisin klo 07:00 - 15:30. Palkkauksessa noudatetaan maalausalan työehtosopimusta.

Paikka täytetään nopeasti heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8:00-16:00, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507.