(Poistunut julkaisusta)

Rakennuslogistiikkatyöntekijöitä varastolle Hyrylään
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Haemme asiakkaallamme J. Koskenmäki Oy:lle rakennuslogistiikkatyöntekijöitä Hyrylään!

Tehtävässä varastoit ja lastaat betonielementtejä. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta rakennuslogistiikan parissa työnskentelystä. Siltanosturin käyttötaito sekä pyöräkoneen ajotaito katsotaan eduksesi. Tehtävään saat kattavan perehdytysken, joten tärkeintä tehtävässä on motiovinut asenne oppia työtehtävät. Työssä edellytämme hyvää fyysistä kuntoa, suomenkielentaitoa, täysi-ikäisyyttä ja työturvallisuuskorttia.

Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työ tehdään pääsääntöisesti ulkona. Tehtävä on aluksi määräaikainen, mutta työssä on tarkoitus vakinaistua asiakkaalle.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian! Haastattelemme jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat tarvittaessa p. 050 476 6545, Jatta Koivisto.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!